Az éltesebb korúak bizonyára még emlékeznek rá, hogy az egykor szebb napokat látott – mára gyakorlatilag megboldogult – Balázs vendéglő mellett léteztek a környéken más ismert és népszerű éttermek/ kertvendéglők is a múlt század közepe előtt (is). Ezek közül több a Máriaremetei Bazilika szomszédságában és a mai Francia Iskola környékén volt, mint a képen látható, békeidőket sugalló piros kockás terítős vendéglő is.

index.jpg

"Tudja mi szolgálna a legnagyobb örömömre? Ha volna egy olyan darab színhús, amit táfelspitznek neveznek. Na látja, ezt ennék én." - elmélkedik Latinovits a Szindbádban

A minap jártunkban-keltünkben észrevettük, hogy a Máriaremetei úton – szintén jó ideje zárva tartó – egykor Extreme majd Sánta Veréb néven futó szórakozó hely melletti telken egy új étterem nyitását hirdető molinót helyeztek el. A nagy telken egy régóta kihasználatlan, de kívülről felújított, régi építésű, egyszintes nagypolgári ház áll. (Lásd a lenti fotónkat.)

Apróhirdetési oldalakon már lehet látni hirdetéseket, amelyekben a leendő személyzetet keresik; itt május végi nyitást ígérnek a hirdetők.

Kíváncsian várjuk!

IMG_20140423_155156.jpg

A hely adott, a többi a megvalósításon múlik.

A bejegyzés trackback címe:

https://huvosvolgy.blog.hu/api/trackback/id/tr476082349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása